Estimat pare: entre tu i jo (Cuéntame Tu Vida) (Explica'm la Historia de la Teva Vida) (2022)

☆ Estimat pare: entre tu i jo (Cuéntame Tu Vida) (Explica'm la Historia de la Teva Vida) ✓ from you to me - Estimat pare: entre tu i jo (Cuéntame Tu Vida) (Explica'm la Historia de la Teva Vida), Estimat pare entre tu i jo Cu ntame Tu Vida Explica m la Historia de la Teva Vida Segurament t haur s preguntat sovint com era el teu pare quan era petit Ara pots saber ho Regala li aquest llibre i ell podr escriure la hist ria de la seva vida contestant m s de cinquanta preguntes ☆ Estimat pare: entre tu i jo (Cuéntame Tu Vida) (Explica'm la Historia de la Teva Vida) ✓ from you to me - Estimat pare: entre tu i jo (Cuéntame Tu Vida) (Explica'm la Historia de la Teva Vida), Estimat pare entre tu i jo Cu ntame Tu Vida Explica m la Historia de la Teva Vida Segurament t haur s preguntat sovint com era el teu pare quan era petit Ara pots saber ho Regala li aquest llibre i ell podr escriure la hist ria de la seva vida contestant m s de cinquanta preguntes
 • Title: Estimat pare: entre tu i jo (Cuéntame Tu Vida) (Explica'm la Historia de la Teva Vida)
 • Author: from you to me
 • ISBN: 190704888
 • Page: 389
 • Format:
Estimat pare: entre tu i jo (Cuéntame Tu Vida) (Explica'm la Historia de la Teva Vida)
☆ Estimat pare: entre tu i jo (Cuéntame Tu Vida) (Explica'm la Historia de la Teva Vida) ✓ from you to me, Estimat pare: entre tu i jo (Cuéntame Tu Vida) (Explica'm la Historia de la Teva Vida), from you to me, Estimat pare entre tu i jo Cu ntame Tu Vida Explica m la Historia de la Teva Vida Segurament t haur s preguntat sovint com era el teu pare quan era petit Ara pots saber ho Regala li aquest llibre i ell podr escriure la hist ria de la seva vida contestant m s de cinquanta preguntes com Quins s n els teus primers records Quins van ser els teus millors amics quan eres jove T explicar an cdotes

 • ☆ Estimat pare: entre tu i jo (Cuéntame Tu Vida) (Explica'm la Historia de la Teva Vida) ✓ from you to me
  389 from you to me
Estimat pare: entre tu i jo (Cuéntame Tu Vida) (Explica'm la Historia de la Teva Vida)

One Reply to “Estimat pare: entre tu i jo (Cuéntame Tu Vida) (Explica'm la Historia de la Teva Vida)”

 1. Quan la meva filla m el va regalar em va semblar una bona idea, per quan de veritat em va emocionar s quan li vaig tornar escrit i el vam llegir junts Una molt bona oportunitat per que la meva filla em conegui mes, i un regal amb cor.

 2. Se lo regal a mi marido para el d a del padre, nos gust mucho la idea, y tiene mucho espacio para escribir, dibujar o poner alguna foto

 3. El libro le encanto, es un regalo muy original y sirve para conocer detalles y recordar, nos ha gustado mucho.

 4. Es un libro muy bonito Que los padres deben responder a las preguntas para que los hijos les puedan conocer m s Al papi le ha encantado

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *